Over ons

Airport Service Brabant is een onderdeel van Taxi Korthout Midden-Brabant. Taxi Korthout Midden-Brabant is al sinds 1986 een vertrouwde naam in Tilburg en omstreken. We staan bekend als een betrouwbare partner op het gebied van personenvervoer en chauffeursdiensten.

Door meerdere overnames van taxibedrijven als Taxi Schapendonk, Centraal Ziekenvervoer Tilburg, Thematax, Taxi Marsé, Duizendtax, Switchback, Taxi van de Wouw en Citytax zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste taxiondernemingen van Midden-Brabant. Met 250 medewerkers en 140 voertuigen verzorgen we dagelijks zo'n 1000 ritten.

Speciaal voor het luchthavenvervoer hebben wij Airport Service Brabant in het leven geroepen. Vanuit de regio (Midden-)Brabant rijden wij van en naar Schiphol, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. Ook voor andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland kunt u bij ons terecht.

Met Airport Service Brabant kiest u voor zekerheid. De zekerheid van professioneel en comfortabel luchthavenvervoer door gekwalificeerde chauffeurs.

Meer weten?
 

Neem contact op